kepagi house

kepagi house

This project was one of the first projects we completed in the area of Mani. It is a “build from scratch” project and was the result of extensive design research into stone masonry details and local styles and elements that have informed our work since.

The owners, a family who had been coming to the area for a long time, decided to build their own house through their love for the region. The design is defined by the main house, a 5 bedroom stone house on three levels. The main house was designed around an entrance water feature and is complimented by the additional elements of the complex - the guest annex, a result of the rebuilding of a derelict small dwelling, and the infinity pool next to the main house.  The complex is built in a steep olive grove, cut into large terraces down the hillside and the main house follows this natural line. The house is placed on one of the larger terraces and orientated to the south. An outdoor paved path connects all the above, surrounded by nature, with a view to the open sea.

The design tries to merge an overall traditional feeling with innovations, such as individually designed windows and doors, copper rails on the balconies, double height spaces and special constructional and decorative details of the interior space.

The project was completed in 2009.

kepagi house

kepagi house

This project was one of the first projects we completed in the area of Mani. It is a “build from scratch” project and was the result of extensive design research into stone masonry details and local styles and elements that have informed our work since.

The owners, a family who had been coming to the area for a long time, decided to build their own house through their love for the region. The design is defined by the main house, a 5 bedroom stone house on three levels. The main house was designed around an entrance water feature and is complimented by the additional elements of the complex - the guest annex, a result of the rebuilding of a derelict small dwelling, and the infinity pool next to the main house.  The complex is built in a steep olive grove, cut into large terraces down the hillside and the main house follows this natural line. The house is placed on one of the larger terraces and orientated to the south. An outdoor paved path connects all the above, surrounded by nature, with a view to the open sea.

The design tries to merge an overall traditional feeling with innovations, such as individually designed windows and doors, copper rails on the balconies, double height spaces and special constructional and decorative details of the interior space.

The project was completed in 2009.

kepagi house

kepagi house

This project was one of the first projects we completed in the area of Mani. It is a “build from scratch” project and was the result of extensive design research into stone masonry details and local styles and elements that have informed our work since.

The owners, a family who had been coming to the area for a long time, decided to build their own house through their love for the region. The design is defined by the main house, a 5 bedroom stone house on three levels. The main house was designed around an entrance water feature and is complimented by the additional elements of the complex - the guest annex, a result of the rebuilding of a derelict small dwelling, and the infinity pool next to the main house.  The complex is built in a steep olive grove, cut into large terraces down the hillside and the main house follows this natural line. The house is placed on one of the larger terraces and orientated to the south. An outdoor paved path connects all the above, surrounded by nature, with a view to the open sea.

The design tries to merge an overall traditional feeling with innovations, such as individually designed windows and doors, copper rails on the balconies, double height spaces and special constructional and decorative details of the interior space.

The project was completed in 2009.

kepagi house

kepagi house

This project was one of the first projects we completed in the area of Mani. It is a “build from scratch” project and was the result of extensive design research into stone masonry details and local styles and elements that have informed our work since.

The owners, a family who had been coming to the area for a long time, decided to build their own house through their love for the region. The design is defined by the main house, a 5 bedroom stone house on three levels. The main house was designed around an entrance water feature and is complimented by the additional elements of the complex - the guest annex, a result of the rebuilding of a derelict small dwelling, and the infinity pool next to the main house.  The complex is built in a steep olive grove, cut into large terraces down the hillside and the main house follows this natural line. The house is placed on one of the larger terraces and orientated to the south. An outdoor paved path connects all the above, surrounded by nature, with a view to the open sea.

The design tries to merge an overall traditional feeling with innovations, such as individually designed windows and doors, copper rails on the balconies, double height spaces and special constructional and decorative details of the interior space.

The project was completed in 2009.

kepagi house

kepagi house

This project was one of the first projects we completed in the area of Mani. It is a “build from scratch” project and was the result of extensive design research into stone masonry details and local styles and elements that have informed our work since.

The owners, a family who had been coming to the area for a long time, decided to build their own house through their love for the region. The design is defined by the main house, a 5 bedroom stone house on three levels. The main house was designed around an entrance water feature and is complimented by the additional elements of the complex - the guest annex, a result of the rebuilding of a derelict small dwelling, and the infinity pool next to the main house.  The complex is built in a steep olive grove, cut into large terraces down the hillside and the main house follows this natural line. The house is placed on one of the larger terraces and orientated to the south. An outdoor paved path connects all the above, surrounded by nature, with a view to the open sea.

The design tries to merge an overall traditional feeling with innovations, such as individually designed windows and doors, copper rails on the balconies, double height spaces and special constructional and decorative details of the interior space.

The project was completed in 2009.

kepagi house

kepagi house

This project was one of the first projects we completed in the area of Mani. It is a “build from scratch” project and was the result of extensive design research into stone masonry details and local styles and elements that have informed our work since.

The owners, a family who had been coming to the area for a long time, decided to build their own house through their love for the region. The design is defined by the main house, a 5 bedroom stone house on three levels. The main house was designed around an entrance water feature and is complimented by the additional elements of the complex - the guest annex, a result of the rebuilding of a derelict small dwelling, and the infinity pool next to the main house.  The complex is built in a steep olive grove, cut into large terraces down the hillside and the main house follows this natural line. The house is placed on one of the larger terraces and orientated to the south. An outdoor paved path connects all the above, surrounded by nature, with a view to the open sea.

The design tries to merge an overall traditional feeling with innovations, such as individually designed windows and doors, copper rails on the balconies, double height spaces and special constructional and decorative details of the interior space.

The project was completed in 2009.

kepagi house

kepagi house

This project was one of the first projects we completed in the area of Mani. It is a “build from scratch” project and was the result of extensive design research into stone masonry details and local styles and elements that have informed our work since.

The owners, a family who had been coming to the area for a long time, decided to build their own house through their love for the region. The design is defined by the main house, a 5 bedroom stone house on three levels. The main house was designed around an entrance water feature and is complimented by the additional elements of the complex - the guest annex, a result of the rebuilding of a derelict small dwelling, and the infinity pool next to the main house.  The complex is built in a steep olive grove, cut into large terraces down the hillside and the main house follows this natural line. The house is placed on one of the larger terraces and orientated to the south. An outdoor paved path connects all the above, surrounded by nature, with a view to the open sea.

The design tries to merge an overall traditional feeling with innovations, such as individually designed windows and doors, copper rails on the balconies, double height spaces and special constructional and decorative details of the interior space.

The project was completed in 2009.

kepagi house

kepagi house

This project was one of the first projects we completed in the area of Mani. It is a “build from scratch” project and was the result of extensive design research into stone masonry details and local styles and elements that have informed our work since.

The owners, a family who had been coming to the area for a long time, decided to build their own house through their love for the region. The design is defined by the main house, a 5 bedroom stone house on three levels. The main house was designed around an entrance water feature and is complimented by the additional elements of the complex - the guest annex, a result of the rebuilding of a derelict small dwelling, and the infinity pool next to the main house.  The complex is built in a steep olive grove, cut into large terraces down the hillside and the main house follows this natural line. The house is placed on one of the larger terraces and orientated to the south. An outdoor paved path connects all the above, surrounded by nature, with a view to the open sea.

The design tries to merge an overall traditional feeling with innovations, such as individually designed windows and doors, copper rails on the balconies, double height spaces and special constructional and decorative details of the interior space.

The project was completed in 2009.

kepagi house

kepagi house

This project was one of the first projects we completed in the area of Mani. It is a “build from scratch” project and was the result of extensive design research into stone masonry details and local styles and elements that have informed our work since.

The owners, a family who had been coming to the area for a long time, decided to build their own house through their love for the region. The design is defined by the main house, a 5 bedroom stone house on three levels. The main house was designed around an entrance water feature and is complimented by the additional elements of the complex - the guest annex, a result of the rebuilding of a derelict small dwelling, and the infinity pool next to the main house.  The complex is built in a steep olive grove, cut into large terraces down the hillside and the main house follows this natural line. The house is placed on one of the larger terraces and orientated to the south. An outdoor paved path connects all the above, surrounded by nature, with a view to the open sea.

The design tries to merge an overall traditional feeling with innovations, such as individually designed windows and doors, copper rails on the balconies, double height spaces and special constructional and decorative details of the interior space.

The project was completed in 2009.

kepagi house

kepagi house

This project was one of the first projects we completed in the area of Mani. It is a “build from scratch” project and was the result of extensive design research into stone masonry details and local styles and elements that have informed our work since.

The owners, a family who had been coming to the area for a long time, decided to build their own house through their love for the region. The design is defined by the main house, a 5 bedroom stone house on three levels. The main house was designed around an entrance water feature and is complimented by the additional elements of the complex - the guest annex, a result of the rebuilding of a derelict small dwelling, and the infinity pool next to the main house.  The complex is built in a steep olive grove, cut into large terraces down the hillside and the main house follows this natural line. The house is placed on one of the larger terraces and orientated to the south. An outdoor paved path connects all the above, surrounded by nature, with a view to the open sea.

The design tries to merge an overall traditional feeling with innovations, such as individually designed windows and doors, copper rails on the balconies, double height spaces and special constructional and decorative details of the interior space.

The project was completed in 2009.

kepagi house

kepagi house

This project was one of the first projects we completed in the area of Mani. It is a “build from scratch” project and was the result of extensive design research into stone masonry details and local styles and elements that have informed our work since.

The owners, a family who had been coming to the area for a long time, decided to build their own house through their love for the region. The design is defined by the main house, a 5 bedroom stone house on three levels. The main house was designed around an entrance water feature and is complimented by the additional elements of the complex - the guest annex, a result of the rebuilding of a derelict small dwelling, and the infinity pool next to the main house.  The complex is built in a steep olive grove, cut into large terraces down the hillside and the main house follows this natural line. The house is placed on one of the larger terraces and orientated to the south. An outdoor paved path connects all the above, surrounded by nature, with a view to the open sea.

The design tries to merge an overall traditional feeling with innovations, such as individually designed windows and doors, copper rails on the balconies, double height spaces and special constructional and decorative details of the interior space.

The project was completed in 2009.

kepagi house

kepagi house

This project was one of the first projects we completed in the area of Mani. It is a “build from scratch” project and was the result of extensive design research into stone masonry details and local styles and elements that have informed our work since.

The owners, a family who had been coming to the area for a long time, decided to build their own house through their love for the region. The design is defined by the main house, a 5 bedroom stone house on three levels. The main house was designed around an entrance water feature and is complimented by the additional elements of the complex - the guest annex, a result of the rebuilding of a derelict small dwelling, and the infinity pool next to the main house.  The complex is built in a steep olive grove, cut into large terraces down the hillside and the main house follows this natural line. The house is placed on one of the larger terraces and orientated to the south. An outdoor paved path connects all the above, surrounded by nature, with a view to the open sea.

The design tries to merge an overall traditional feeling with innovations, such as individually designed windows and doors, copper rails on the balconies, double height spaces and special constructional and decorative details of the interior space.

The project was completed in 2009.

kepagi house

kepagi house

This project was one of the first projects we completed in the area of Mani. It is a “build from scratch” project and was the result of extensive design research into stone masonry details and local styles and elements that have informed our work since.

The owners, a family who had been coming to the area for a long time, decided to build their own house through their love for the region. The design is defined by the main house, a 5 bedroom stone house on three levels. The main house was designed around an entrance water feature and is complimented by the additional elements of the complex - the guest annex, a result of the rebuilding of a derelict small dwelling, and the infinity pool next to the main house.  The complex is built in a steep olive grove, cut into large terraces down the hillside and the main house follows this natural line. The house is placed on one of the larger terraces and orientated to the south. An outdoor paved path connects all the above, surrounded by nature, with a view to the open sea.

The design tries to merge an overall traditional feeling with innovations, such as individually designed windows and doors, copper rails on the balconies, double height spaces and special constructional and decorative details of the interior space.

The project was completed in 2009.